Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Även om många människor tänker sluta röka, tror de ofta att de saknar viljan för den svåra uppgiften. Med informationen som lämnas här kan du ta de första stegen för att sluta. Snart kommer du vara på rätt väg till att vara helt rökfri!

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Skulle du fortfarande ge dig in efter trängseln, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera dagslivet.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Be din läkare också om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör det möjligt för dig att sluta helt.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotin gummi eller fläckar. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten del av läkemedlet för att hjälpa till med att stoppa uttag.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Sluta röka på det här ögonblicket. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Ju mer du röker desto högre risk kommer du att få av en sjukdom på grund av att du röker. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; avsluta idag.

Diskutera med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det har förekommit många framsteg inom rökningstoppet. Nikotinersättningsprodukter och läkemedel som minskar abstinenssymptom är bara några av de tillgängliga alternativen. Din läkares rekommendationer kommer att vara en stor hjälp!

TIPS! Det är viktigt att du undviker de utlösare som får dig att begära en cigarett. Om du ofta röktar i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivationsdrivande spellista.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Det kommer också att vara till hjälp att lära dig allt du kan om det och använda det rådet för att hjälpa dig. Ovanstående artikel kan hjälpa dig att ge upp cigaretter för gott.Source link