Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Människor som röker är medvetna om att de behöver stanna. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Följande artikel kommer att ge dig några av sina beprövade tips.

Om du inte kan göra borta med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

För att förhindra att du kommer upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för sötsaker eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukt, grönsaker och fullkorn.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man tänka sig positiva förändringar också.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Om du håller på med att sluta röka, måste du vara medveten om att de första sju dagarna efter att du avslutat kommer att vara det tuffaste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. Efter det kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Sluta röka idag. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Genom att sluta omedelbart sänker du dina chanser att leda till en eventuellt dödlig sjukdom. Dessutom kommer du att skydda dem runt dig från de farliga effekterna av rök som de andas in i andra hand.

Om du inte lyckas sluta, bör du inte slå på dig själv eller bli avskräckt. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland. Vet var du gjorde ett misstag och lär dig av dina misstag innan du försöker sluta igen. Du kan triumfas nästa gång på grund av det du lärde dig den här gången.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De kan inte förstå hur svårt sluta verkligen är. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din missbruk av rökning.Source link