Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Rökning kan allvarligt påverka kvaliteten på din livskvalitet. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan vända om de negativa effekterna av rökning genom att sluta.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv.

Deep Trance

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka med professionella hypnotisörer . Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Att röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Notera alla de metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

TIPS! Ta saker dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Till exempel, när du fullgör din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den fullständigt.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som älskar dig friskare.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt som du inte tänker på att röka längre.

Tips! Några rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta kan börja processen att sluta vanan helt.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Det här är ett bra sätt att lätta i processen att sluta helt och hållet. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka hälften av en cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första gången de försöker. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du ger dig möjlighet att röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Dock har cigaretter helt och hållet visat sig fungera ganska bra.

TIPS! Planera strategiskt för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag.

Om du har rökt inuti ditt hus, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du har slutat . Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Du borde nu vara säker på att bryta vanan tack vare de idéer som anges ovan. Välj några av de tips som finns här för att hjälpa dig att komma igång med ditt beslut att sluta idag.

Låt oss hoppas att den här artikeln har gjort dig mer bekväm om att hantera Array och du kan fortsätta att lyckas. Lärandet bör dock inte stanna här. Fortsätt att undersöka och lära dig om, och du kommer bli framgångsrik. Ju mer du vet desto bättre blir du.Source link