Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Medan du vet att det är illa för dig, är rökning fortfarande svårt att sluta. Lite bra information kan vara allt som krävs för att hjälpa dig att komma över bulten. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritisk.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vana.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och stress de kan orsaka. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Sluta röka

TIPS! Om du vill få uppmaningen att tända, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

De flesta försöker sluta röka för att vara mycket utmanande, men lite råd kan hjälpa till. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link