Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Många tycker att det är svårt, eller att de saknar viljan att sluta röka framgångsrikt. Denna artikel innehåller en mängd tips som kommer att ge dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att bryta vanan är en process; det sker inte över natten.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Stopp är där du måste börja. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Försök ändra tempo om du brukar ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Med ditt kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

Tips! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en statistik.

Det är dags att sluta röka. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Avsluta också hindra dem runt dig från att inhalera secondhand rök, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Även om du får enorma fördelar med endorfinet som produceras genom träning, kommer det inte att ersätta nikotinhöjden, men åtminstone hjälper det att lugna dina begär att röka.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram för att hjälpa till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Under stressiga tider kan rökning ha varit din krycka. Om du gör det, kommer det verkligen att hjälpa till att hitta några bra avkopplingstekniker att använda när du känner att stress börjar bygga upp. Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

När du försöker sluta röka, äta gott om nötter, grönsaker och frukt. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. En anledning är att det håller händerna och munnen upptagen, vilket kan simulera uppförandet av normala rökningstillfällen. Att regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan också bidra till att förhindra viktökning. Som en extra bonus kan alla extra vitaminer och mineraler hjälpa dig att avlägsna din kropp.

Ring någon om hjälp och stöd när din viljestyrka försämras och du är nära att ha en cigarett. Oavsett om det är en familjemedlem eller en vän, prata med någon för att underlätta dina begär. Inte bara kommer det här att distrahera dig, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kallt kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som gummi eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda sig av cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste skäl för att vilja sluta. Varje gång du tror att du kan grotta, repetera om och om igen alla anledningar till varför du vill sluta. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera på det positiva av vad du har, snarare än vad du har gett upp.

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär efter cigaretter. Om du tar djupa andetag kommer du också att kunna komma ihåg dina skäl att sluta. Detta rör syrgas i dina lungor vilket hjälper dig att slappna av. Dessa andningsövningar är inte svåra och finns tillgängliga var du än befinner dig.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Det behöver inte vara en omöjlig uppgift. Det finns många aspekter som berörs när man slutar röka, inklusive tid och tålamod. Rätt information och stöd kan göra det mycket lättare att sluta. Ovanstående artikel kan hjälpa dig att ge upp cigaretter för gott.Source link