Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Många människor kommer att erkänna att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Ingen metod fungerar för alla. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Genom att använda följande råd ser du att det kan vara enkelt att sluta.

Var lätt när du slutar röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att vara utan dem.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Du bör konsultera en läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Kanske kan nikotinbytet vara till hjälp. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men föreställa sig alla positiva kan vara lika användbara.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig att slutföra en annan chore innan du kan få en cigarett.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker att rökarna triggar du brukar.

De flesta människor har svårt att sluta röka och det som fungerar för en rökare kanske inte fungerar för en annan . Men det betyder inte att det är omöjligt att sluta. Du kan göra bra framsteg genom att följa tipsen här och hitta positivt stöd och motivation. Med uthållighet och viljestyrka kan du förhoppningsvis sluta sluta!

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.Source link