Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Liksom med allt, ju mer kunskap du har desto bättre är processen. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta är en process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

TIPS! När du slutar röka är det ett dagligt evenemang. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Resta så ofta som möjligt medan du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Nikotinbyteprodukter

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan . Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. De konstanta begären kan överväldiga dig. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Du vill dock inte använda de här produkterna om du fortfarande röker.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara skyldig att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare också bestämt sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Byte av cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Det här är det första steget att sluta.

Nu bör du förstå vikten av att utbilda dig själv om de bästa sätten att sluta röka. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Allt du behöver göra är att komma ihåg orden i denna artikel, och på nolltid kan du sparka din rökning vana.Source link