Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Behovet av att röka kan verkligen vara obekvämt ibland. Du måste ta bort från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Läs vidare för att ta reda på vad du slutade röka en gång för alla. Denna artikel har massor av tips som hjälper dig att sluta röka.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömande. Låt dem veta att du kommer att vara humörig i början och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande, kompletterar du försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Tips! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbrytare. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig vid din resa.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de kommer att vara där för vad du än spårar och uppmuntrar dig när du känner dig svag. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

De flesta som försöker sluta misslyckas vid första försöket. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du misslyckas första gången, skapa ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare blir vana vid rökning när de känner sig stressade. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Tips! Du ska inte försöka sluta röka ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Om du har blivit trött på att du vill röka, är du redan halvvägs för att sluta! Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Använd rådet i den här artikeln och bli av med rökningens vana.

Du måste investera tid att lära dig allt du kan om Array för att uppnå framgång. Det första du behöver göra är att lära dig allt om ämnet. Tänk alltid på bra råd när du arbetar med.Source link