Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Du måste undersöka och prova olika metoder för att hitta vad som fungerar för dig och din missbruk. Läs vidare för några bra tips och råd som kan hjälpa dig att hitta ett smärtfritt sätt att sparka vanan.

övningsrutin

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Stay Committed

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

TIP! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Klipp tillbaka på rökning. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Du kan hitta framgång när du använder en kombination av tips som de i artikeln ovan, tillsammans med någon motivation och support. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.Source link