Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men kanske beror det på att människor bara inte vet hur man gör det. Som det är med någonting, ju mer kunskap du har på att sluta, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. Följande tips hjälper dig med att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Kolla din tidning och det lokala sjukhuset om hjälpmedel.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Övning är också en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du för närvarande inte är i bästa form, försök börja långsamt genom att gå en eller två gånger dagligen. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom . Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Nikotinutbyte

Fördröjningstaktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Tips! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, humör och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om de många anledningarna till varför du ska sluta.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. När du till exempel når din första rökfria vecka tar du dig ut i en film.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på första gången de försöker. När du slutar, ta det dag för dag. Om du röker igen bestämmer du om ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Sätt in listan där du kommer att kunna se den varje dag. Det kan ge dig i svaghetstider.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i vägen.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som är kopplade till din rökning. Om det känslomässiga problemet behandlas kan rökbehovet gå iväg.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna du måste sluta röka. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Det kan hjälpa dig att fokusera på ditt sinne.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Denna metod kan verka hård. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Sluta röka

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en diet medan du redan försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Smaksättning påverkar smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk till dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan hjälper dig också att sluta röka.

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik för att sluta röka. När du vet vad som fungerar och vad som inte slutar blir det enklare. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link