Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt det blir att sluta, bara ex-rökare gör. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en rökfri framtid.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte kan hittas någon annanstans.

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Så småningom, när rökning är eliminerad från ditt sinne, få en stor behandling.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

TIP! Många tycker att du tar ett nytt träningsprogram, träna klass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Sluta röka

Mycket av den tid som någon som inte röker kan förstår inte varför du fortsätter röka trots riskerna. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link