Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Följ dessa tips, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du trodde.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Den här metoden har bara en 95 procents succeshastighet. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas och göra något annorlunda.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan bara vara det tryck som du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, gör disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, du kommer förmodligen inte vara bäst av stämningar och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser eller metoder för att sluta som du kanske inte vet existerade.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbies, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, som bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och hjälper dig att du måste sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett supportsystem är det bästa sättet att sluta. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas i dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

TIPS! Byt sötsaker med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Sluta röka

Många människor vill sluta röka, och ändå försöker så få av dem faktiskt. Personer som slutat röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link