Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Att sluta röka verkar som en omöjlig uppgift för de flesta, och byggandet av viljan att göra det kan vara skrämmande. De tips som följer hjälper dig att justera när du börjar ditt nya rökfria liv.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Älskade Ones

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Det är dock inte omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Naturligtvis kan det vara bra att få information om hur du kan sluta med att vara lättare än vad du kan göra. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.Source link