Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Potentialen för misslyckande och brist på viljestyrka är mycket vanliga skäl att människor ger upp tanken att sluta röka. Denna artikel innehåller många användbara tips som du bör ansöka om att minska rökning och slutligen sluta.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra det lättare.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

TIPS! När uppmaningen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att de värsta kraven är borta.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Detta gör att du kan bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Inse att du kommer att uppleva tider av stress, så gör en specifik plan för att motverka detta. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Håll en back-up plan praktisk om plan A inte fungerar.

Alltid säga, "Nej!" Till ens en puff. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg vad du redan har genomgått och säg bara nej.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Om du ska sluta röka, kom ihåg att veckan man oundvikligen kommer vara den tuffaste. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Att sluta kan verkligen fungera, men. Det tar tid, tålamod och viljestyrka. Det är en stor hjälp att få information och några idéer för att hjälpa dig. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.