Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Behovet av att ge en nikotinberoende kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna mycket pinsamma vana. Följande tips kommer du att använda metoder du kan använda för att sluta röka.

Att sätta saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en stor chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Övning är också en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och triumfer att sluta.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i ständig kontakt med det. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att röka nu kommer att göra både du och alla omkring dig älskar mer hälsosamma.

Sluta röka

TIPS! Prata med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra slut på att göra.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv du slutar röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den dagligen. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Skapa en mantra av de viktigaste orsakerna som du bestämde att sluta röka. När du känner din viljestyrka falter, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Det här är en fantastisk metod att avleda ditt fokus ditt liv.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Om du befinner dig kämpar för att hålla dig på rätt spår, kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

Sluta röka

Många som slutar röka bär runt hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

TIPS! Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Tänk på vilka utmaningar du kan stöta på strax efter att du först slutat röka. Många människor som lyckas sluta kan börja röka igen strax efter. Det kan vara väldigt frestande att ge dig en uppmaning till en snabb cigarett om du stressas eller stressas. Se till att du förstår de olika saker som utlöser dina uppmaningar och frestelser.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Berätta för alla dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Om många människor vet att du slutar röka, hjälper de dig också att hålla dig till den. Du kommer inte vilja svika dina nära och kära eller bli generad att du fortsätter röka och saknar vad du förväntar dig av dig. Detta kan vara exakt den motivation du behöver när det är svårast att motstå.

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Den vanligaste orsaken till återfall är misslyckandet att fullfölja beslutet att sluta röka.

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Sätt dessa tips till jobbet för att du framgångsrikt ska kunna övervinna önskan att röka.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Du kan använda den information du har lärt dig här!



Source link