Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Även för de med extraordinära mängder beslut och engagemang är uppgiften att sluta röka svårt. Faktum är att även de som vill sluta känna sig som om de får något ur rökning. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Avsluta är en process.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

övningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

Försök inte sluta röka utan stöd. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Sluta röka

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Som det anges i ovanstående artikel är det inte omöjligt och det behöver inte bli en skrämmande upplevelse om du vill sluta röka. Du kan sluta röka med en engagerad, positiv attityd när du försöker tipsen ovanför idag. Din styrka och förmåga kan till och med överraska dig.