Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Den kraftfulla rådgivningen i artikeln nedan kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Att ta upp problemet skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista av för och nackdelar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang att sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka . Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de närmaste du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en riktig utmaning, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Att gå i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter samt förbättra din övergripande hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan sluta att sluta.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du inte hitta något annat med händerna, så det leder inte automatiskt till dig att röka. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du till en supportgrupp eller har tillgång till.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Tips! En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

De flesta kommer inte att lyckas sluta med första försöket. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Planera för hur du ska hantera stressiga tider. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Försök inte göra det själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att sporra dig att sparka vanan.

Håll dig fri från platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

Nu är det bra att sluta röka .Ställ inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Ta bort alla askkoppar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Avstå från att röka för varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta.

Tala med din läkare om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Fråga din läkare om rekommendationer som hjälper dig att sluta.

Det är få saker som är hårdare än att sluta röka. Det är dock inte omöjligt. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Du kommer bäst att tjäna genom att få så mycket kunskap och hjälp som möjligt. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att nå ditt mål tidigare än du trodde.

Det finns ganska lite att lära om ämnet Array. Denna artikel har gett dig den nödvändiga informationen, men du måste fortsätta att lära dig i denna bransch. Håll dig på alla nya innovationer i det blå widgetområdet.Source link