Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Även med de många negativa effekterna av rökning verkar de fortfarande ha svårt att försöka sluta med denna vana. Om du känner det här sättet kan följande tips hjälpa dig. Applicera de tips som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Att lägga saker på papper kan få en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Denna metod för att sluta har en 95 procent succé. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Det här ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, fundera på att gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Dessa människor kan hjälpa dig genom de svåraste tiderna med vägledning och ge dig en mängd råd som kan hjälpa dig att stanna kvar Spår. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala rec center eller i din kyrka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara det du behöver för att sluta röka.

Övning är också en lång väg att minska stressen och få en hälsosammare inställning. Om du är ny att träna, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Prata med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta röka som du kanske inte vet existerade.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå till en film. Efter en längre tid, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tänk på att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att underlätta dig för att sluta.

Tips! Om du har svårt att sluta Rökning, tala med en läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

De första sju dagarna är absolut absoluta. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När nikotin är ur ditt system kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopieringen som du behöver vara framgångsrik. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt du ut dina cigaretter med nikotinplåster eller gummin. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

När du försöker bryta rökningens vana, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper dig att sluta på många sätt. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att minska viktminskningen när du slutar röka. Näringsämnena kan även förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Om du känner att du håller på att knäcka, behöver du ringa någon för sitt stöd. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills begäret går och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

Om du är frestad att börja igen kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

TIPS! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Sluta röka

När du väl valt att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök innan de slutligen lyckades. Om du har ett bakslag, bestäm varför nedslaget inträffade, men gå upp och gå vidare.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid att vara den bästa vägen.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök är farlig och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden.

Det kan vara en tuff emotionell att sluta röka. Kraven är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå. [19659002] Berätta för din familj och kollegor att du planerar att sluta röka. Om alla dessa människor vet att du vill sluta känner du dig mer ansvarsfull. Du kommer vara ovillig att svika dina nära och kära eller bli generad att du slutar. Denna typ av motivation kan vara kraftfull mot din önskan att röka när det blir svårt.

Använda de förslag som skisseras ovan bör vara en katalysator som hjälper dig att börja ta bort cigaretter från att vara en del av ditt liv. Ditt liv är värt att vara fri från nikotinberoende. Ge dig själv chansen att bli av med denna vana. Du kommer att se många fördelar i din hälsa och livskvalitet efter att du slutat röka.

Tips! Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak.

Många vill gärna förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Genomför nu de råd du just har läst.Source link