Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Om du hoppas sluta röka, behöver du en personlig önskan att sluta. Det finns många fördelar att sluta röka. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som du hade när du slutade röka, speciellt eftersom den tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Sluta röka gradvis. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Endast 5% av dem som försöker med denna metod lyckas. Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med att röken upphör. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Sluta röka

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna som du går igenom.

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Du måste fortsätta genom de utmanande tiderna för att sluta röka. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Följ de råd du läser, så att du kan sluta röka för gott.Source link