Använd dessa tips för att sluta röka idag


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Ditt försäkringsbolag spelar till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Så varför rökning du fortfarande? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

Tips! När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Om du vill sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga grinden.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Du har resurser, enheten och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Använd de pengar du sparade på cigaretter och köp en godis för din familj.Source link