Använd dessa tips för att sluta röka idag


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Denna artikel kan hjälpa till att öka dina chanser att lyckas.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Sluta röka

Tips! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

TIPS! Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar avslutningsprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt tankesätt eller de gav upp för lätt.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer självsäker när du slutar den dåliga vanan att röka för gott. Om du passerar vad du har lärt dig här kan du hjälpa andra att dra nytta av informationen och sluta röka också.Source link