Använd dessa tips för att sluta röka idag


Nikotinberoende är mycket kraftfullt, och människor tycker att det är mycket svårt att sluta röka. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Applicera de tips som du tror kommer att fungera för dig och sluta göra det lättare.

Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Sluta röka

Avsluta långsamt genom att minska antalet röker du med tiden. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Tips! När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner . De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Du förtjänar ett liv utan en beroende av tobak. Ge dig själv tillåtelse att leva utan beroende av rökning. Din ökande hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora belöningar för dina flitiga ansträngningar.Source link