Använd dessa tips för att sluta röka idag


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta röka. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosam och näringsrik deras vana var? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; Men, men som tidigare rökt och slutat, kan vara en gudstjänst. Följande råd hjälper dig att sluta röka.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om stopp. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

TIPS! Om du vill sluta röka måste du göra en lista över hur du kommer att gå om att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation, frustration eller irritation. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera begären. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, älg dig med en film. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledigt tid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning hjälper dig också att lindra stress.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Ett bra stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du slutar röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För de flesta människor stannar de sent om natten och ökar cigarettbehovet.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att bara sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Sluta bara röka och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Håll den här listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag.Detta hjälper dig att motivera dig under svaghetstiden.

Lungkapacitet [19659024] TIPS! Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning sannolikt att gå.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kommer också att se till att du håller din kroppsvikt under kontroll. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i stresssteg för att lugna dig själv. Om du är en person som gör det, måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

Om din viljestyrka försämras och du kommer att nå din favorit tobaksprodukt, behöver du ringa någon för deras stöd . Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta rökning. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Många människor som försöker sluta röka bära runt hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Var medveten om vad dina vanor är. När vill du röka?

Sluta röka

Tips! Få hjälp med din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte med en ny diet medan du är på samma gång du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Det kan vara en tuff emotionell att sluta röka. Kraven är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

För att sluta röka, notera några triggers som gör att du längtar efter en cigarett. Till exempel kan dina triggers vara arbete, stress eller ens vissa andra kan utlösa det. Undvik dessa triggers så mycket som möjligt. Om det finns några triggare som du bara inte kan undvika, lär dig hur du klarar dem.

TIPS! Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Applicera sina idéer till ditt eget liv för befrielse från att röka.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link