Använd dessa tips för att sluta röka idag


Det är ingen hemlighet att rökning tobak har många negativa effekter på din allmänna hälsa, rökning är en svår vana att ge upp för gott. Om du är bland dessa människor, så finns det några råd i den här artikeln som hjälper dig borta från denna vice. Använd några idéer som du tycker kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp dig. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

Tips! Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så att du också kan föda dig något hälsosamt.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri, och tänka inte ens om det längre.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge in till dina begär och den stress de kan orsaka. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Tips! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Du kommer att finna att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Genomförandet av dessa tips och tricks ger dig en underbar start på din rökningstoppande kampanj. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Låt dig möjlighet att eliminera denna svåra missbruk. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!Source link