Använd dessa tips för att sluta röka idag


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Liksom de flesta saker är rökstoppet mycket mer hanterbart när du verkligen förstår det. Tipsen i den här artikeln hjälper alla som verkligen vill sluta röka.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök Att göra en lista över alla fördelar och nackdelar slutar kommer att ge dig. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens kommer in i ditt sinne.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Om du vill undvika starka begär och känslor av återkallelse, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

När du planerar ditt slut, glöm inte att föra in belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Sluta röka

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik för att sluta röka. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Applicera råd från denna artikel till ditt eget liv, och vet att du kan lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka.Source link