Använd dessa tips för att sluta röka idag


Det finns många människor som vill stanna sina rökvanor. Cigaretter skadar allas hälsa och har en särskild långsiktig inverkan på lungorna hos rökare. Använd informationen i den här artikeln för att hjälpa dig att lära dig hur du slutar röka för alltid.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Det kan bara hoppas att denna del kommer att ha lagt till din kunskap och insikt om det realistiska sättet att sluta. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.Source link