Använd dessa tips för att sluta röka idag


Du måste vara motiverad om du vill lyckas sluta röka. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Så fortsätt läsa för att få råd för att börja ditt försök att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Sluta röka

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Älskade Ones

TIPS! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Försök inte själv det här. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

TIPS! Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Support System

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.Source link