Använd dessa tips för att sluta röka idag


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Det kraftfulla rådet kan hjälpa dig att göra ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Dessa människor kan bli dina vänner och tips om hantering. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, åtminstone var det lite längre att du kunde vara rökfri.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning i spåren.

Sluta röka

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte lätt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ge dig tips och råd för att göra det lättare att sluta.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, journation eller bokmassage på regelbundet schema. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en kompis, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutligen slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Hitta support via onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra dina strategier med andra.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Bli inte ett nummer!

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

De första dagarna blir det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig på rätt spår och gör sluta verkar omedelbart viktigt.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att hjälpa dig med dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det har gjorts många framsteg inom rökningstoppet. Fråga din läkare om rekommendationer som hjälper dig att sluta.

Att fatta beslutet att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin kommer att göra. Det är dock inte omöjligt. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Att veta så mycket som möjligt om hur andra slutar kommer att vara en stor fördel för din egen avslutande strategi. Genom att använda tipsen i den artikel du bara läste, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.

Denna information fungerade som en bra handledning angående Array. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link