Använd dessa tips för att sluta röka idag


Det finns många fördelar som följer av ditt beslut att sluta röka.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara det extra trycket som hjälper till att hålla dig kvar för att vara motiverad och faktiskt sluta.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

TIPS! Hypnos har visat sig vara ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person uppnår sin egen väg. Det är väldigt viktigt att hitta vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången fortsätter du med det här taktik tills det äntligen fungerar.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Sluta röka

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte lätt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, depression och irritabilitet. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nicotin-ersättningssystem hjälper till med cravings. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Sluta röka

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

TIPS! En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med det. Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur ditt andetag luktar bättre, eller hur mycket renare tänderna kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Taper ner din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

TIPS! Om ditt hem luktar av rök, rengör det noggrant. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och få dina gardiner och draperier rengjorda.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Men även dessa fördelar kanske inte är tillräckliga motivation att sluta röka, och detta är fokus för denna guide. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link