Använd dessa tips för att sluta röka idag


Många människor kan inte sparka nikotin trots de negativa effekterna. Om detta gäller dig, kan du läsa tipsen som ges här kan hjälpa dig att skaka av denna ohälsosamma vana. Använd dem du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Andra som känner till ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Gör en lista för dig själv.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Sluta röka

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du förtjänar ett liv utan kemiskt beroende. Ge dig själv gåvan att sluta röka. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer till stor nytta genom att du slutar.Source link