Använd dessa tips för att sluta röka idag


Att sluta röka är bara svårt om du låter det vara. Ju mer informerade du handlar om att sluta röka, desto lättare blir det att faktiskt sluta. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Kallt Turkiet

TIPS! För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Att sluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Förhandla med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att avsluta framgångsrikt.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Även om många svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. På detta sätt kommer ditt fräscha lukthus inte påminna dig om att röka.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Bli inte en statistik.

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. Efter det att de fysiska begären har gått, kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Det betyder att du inte kommer att ha något fysiskt trauma från att motstå dessa begär.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du håller på med att sluta röka. Om du stannar upp sent, kan det öka cigarettbehovet.

Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Var ärlig mot dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i framtiden.

Sluta röka

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link