Använd detta råd för att hjälpa dig att sluta röka


Miljoner män och kvinnor skulle älska att sparka sin ohälsosamma rökning vana. Rökning har många skadliga effekter, särskilt på dina lungor. Använd informationen i den här artikeln för att hjälpa dig att lära dig hur du slutar röka för alltid.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

övningsrutin

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.Source link