Använd detta råd för att hjälpa dig att sluta röka


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starkvilja. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Om du vill känna dig känslomässigt avskräckt från din rökvanor och sparka den bra, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla proffsen och nackdelar slutar kommer att föra dig. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända enkelt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Gå in i en träningsrutin genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Om din kalla turkey-ansträngning att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från sluta röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Detta kommer att göra ditt hem lukta bra och göra det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

Tänk på effekterna på din familj som kan vara orsakad av din dåliga rökvanor och använda den som motivation för att hjälpa dig att sluta. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Ingen vill bli känd som bara en statistik.

Som du är medveten om, är att ge upp cigaretter en väg som inte behöver vara svårt att resa. Allt som krävs är beslutsamhet och förtroende för att sluta röka, så börja med denna värdefulla resa genom att använda de tips som beskrivs ovan för att hjälpa dig att uppnå ditt mål. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.Source link