Använd detta råd för att hjälpa dig att sluta röka


Många människor kommer att erkänna att försök att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen enskild person. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta de tekniker som fungerar för dig. Du kanske tycker att det är lättare än du föreställde dig när du följer följande taktik och tips.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har lättat att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du kommer ut ur trance kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din daglig rutin. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett . Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid Ange fler mål när du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

TIPS! En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp i ditt slut. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att öka vikten som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en riktig utmaning, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Nikotinutbyte

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och dina vänner.

Tips! Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka.

Du kanske vill prova nikotinbyte. Nikotinuttag kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller irriterad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

När du till exempel gör din första rökfria veckan, behandla dig själv en film. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här är en metod som underlättar att du slutar röka.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

TIPS! Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. Att sluta röka är svårt, och även en väl förberedd insats kan misslyckas ibland.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett åt gången för att minska rökning.

Det kan vara sant att rökning från ditt liv kan bli en lång, hård process, men det finns många potentiella botemedel och ingen kommer att fungera för alla. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. Du kan hitta framgång när du använder en kombination av tips som de i artikeln ovan, tillsammans med någon motivation och support. Förslaget nedan kan vara till hjälp för dig.

Det kan vara svårt att lära sig den kunskap du behöver veta om Array, speciellt om du inte vet hur du ska börja. Du måste få expertråd och förstå exakt vad du gör. Tillämpning av det material du lärde dig är också viktigt.Source link