Använd detta råd för att hjälpa dig att sluta röka


Vissa tror att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter och använda viljestyrka för att slå sina begär. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Massor av tekniker kan hjälpa dig att försöka sluta röka.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Det är en stor process att sluta röka. Tänk inte på framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

Sluta röka

Var säker på att du är villig att hålla fast med din plan att sluta röka. Ofta misslyckades det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. Kom ihåg varför du vill sluta och påminna dig ofta.

Tala med en läkare för att få en bättre idé av de tillgängliga alternativen för att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Älskade

Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Tips! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig tips och råd för att göra det lättare.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Klipp ner på rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. För att skära ned, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Du borde nu ha en arsenal tips för att hjälpa dig att sluta röka. Du kommer att möta frestelse och begär längs vägen, men den kunskap du har nu gör det möjligt för dig att bara säga nej!Source link