Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Många tycker att att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker väg som fungerar för en enda botemedel som fungerar för varje person. Du kan ha några försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som kommer att fungera för dig. Följande tips kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Låt din familj och vänner höra hemma att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Försök uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du behöver stöd för att lyckas.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en riktig utmaning, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjens hälsa. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Tips! Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Genom att byta till ett varumärke som du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, avslutar en måltid eller kör eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningarna till att du ville sluta röka i början.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som kommer att fungera för alla rökare. Avsluta är INTE omöjligt, dock! Framgången ligger till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Så, se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link