Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna pinsamma vana. Denna artikel innehåller mycket råd om att hjälpa dig att sluta röka.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, fritidscenter eller community college.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosam vana är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraheringar, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Gör ett försök att minska rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Det första steget att sluta är att du måste sluta. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigaretterna.Source link