Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Vad hindrar dig? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Vila är viktigt när du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna sluta alla begär.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om 1900-talet fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan för att distrahera dig från önskan att rök. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Du bör starta långsamt om du inte har utövat någon tid.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att sluta framgångsrikt.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Förvänta sluta att få dig att begära mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta själv att du kommer att vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Få hjälp av andra. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta genom det.

Sluta röka

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa, men också risken för dem som finns omkring dig.

TIPS! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Du har resurser, drivsystemet och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. När du slutar kommer du att känna dig lyckligare och friskare. Du kommer också att lägga till några extra år i ditt liv. Ta de pengar du sparar och behandla din familj för att stödja dig. de förtjänar det!Source link