Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Det finns många fördelar som beror på ditt beslut att sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Den här metoden har bara en 5 procent felaktighet. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscentra, kyrkor eller gemenskapskollegier.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta är en process.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om så inte är fallet, upprepa processen! Berätta för dig själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuda stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så som inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta att du kanske inte vet existerade. 19659002] Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder på hur man hanterar stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, chattar med en vän eller läser en bok.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Förhoppningsvis kan de tips du just läst hjälpa dig att göra dessa fördelar till verkligheten i ditt liv. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Snart ser du en stor förbättring i ditt liv när du inte längre röker.

Array är uppenbart ett komplext ämne. Det finns dock det faktum att du kan ta reda på mycket information om dem. Detta gör att du kan bli framgångsrik och hålla dig uppdaterad. Artikeln du just har läst är en utmärkt guide för att börja ditt försök att bli en proffs på ämnet.Source link