Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Även för dem med extraordinära mängder beslut och engagemang är uppgiften att sluta röka svårt. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, läs sedan vidare för tips och förslag som kommer att göra allting till rörelse för dig.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla dig borta från cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Utöva inte utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkra och lämpliga övningar för dig.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du lägger på något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

Secondhand Smoke

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Tips! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåliga.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Sammanfattningsvis är det inte omöjligt eller skrämmande att sluta röka. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Din styrka och förmåga kan till och med överraska dig.Source link