Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Minst en av dem borde kunna hjälpa dig att hålla fokus när saker blir svåra. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Undvik att gå kallt kalkon.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda sig av cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Belöna dig själv

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på gå med i en supportgrupp. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försök och stall för tid innan belysning upp. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Håll dig motiverad med påminnelser. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Dessa påminnelser ger dig den körning du behöver för att bekämpa frestelser.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Kom alltid ihåg vad som motiverar dig och tänka på fördelarna. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.Source link