Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intressen. Har du någonsin hört talas om en rökare som påpekar hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna med att försöka sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga malmen.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det en stund. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om de 10 minuter inte var tillräckliga, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen i stället för resten av ditt liv.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att stoppa borttagningen.

Det första steget i något program för att sluta röka gör att du är skyldig att se den genom. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

TIPS! Om du plötsligt kommer att vilja röka, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Försök inte sluta röka utan stöd. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla bort från vagnen.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. Inte heller kan de fullt ut förstå komplexiteten att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Sätt detta råd att använda i ditt liv för att ställa dig fri från att röka.Source link