Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Finns det något som borde stoppa dig? Tiden att sluta och använd dessa tips för att sluta vana utan en annan tanke.

Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du, även efter förseningen, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket innebär att du kommer att röka mindre den dagen.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka . Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också introducera dig till ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

TIPS! Om du inte kan sluta med ett begär helt och hållet, försök att åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Många rapporterar att bli viktiga under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Nikotinuttagning

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Denna teknik kommer att få dig till en inställning att sluta röka.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

TIPS! Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Använd Internet för att hitta stöd. Delta i online supportgrupper. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer de som går igenom samma sak som du är bättre att förstå dina kampar.

Nu är det lika bra som att sluta röka. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av andrahandsrök.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket hjälper till att sluta mycket lättare.

Försök och träna när du kan. Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, så starta en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

Nu har du läst mycket användbar information för att hjälpa dig i din ansträngning att sluta röka. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. Använd de pengar du sparar för att behandla dig själv och din familj till något speciellt.Source link