Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Massor av människor upptäcker att det är mycket svårt att sluta röka. Kom ihåg att olika lösningar fungerar för olika människor. Du kan behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar de tekniker som fungerar för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Om du vill ge in efter ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du vill röka smälter du åt dig, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska väsentligt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att ge upp att röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några utlösare som gör att du vill ha en cigarett. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Hitta något annat som kan tänka på saker när det händer

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att ha ett samtal med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

Älskade Ones

Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du kan köpa dessa produkter i disken.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Dessutom kommer de som går igenom samma sak du bättre förstår dina kampar.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Det finns inte en enda botemedel som fungerar för varje rökare, vilket gör att det blir lite svårare än du vill. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.Source link