Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för dig och din livskvalitet. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta.

Att sätta saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan vara knuffen i rätt riktning, du behöver hålla dig rak och smal.

Övning kan gå långt för att lindra stress. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, upprepa det första steget igen.

Om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg skälen till varför du ville sluta röka i början.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Positiv Outlook

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

TIPS! Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Stoppning börjar dig på din nya väg.

De första dagarna av något sluta-rökning försök kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När nikotin är borta från ditt system, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Även om tanken på att sluta röka ofta är skrämmande, är fördelarna för din hälsa väl värda ansträngningen. När du ställt de tips som erbjuds i den här artikeln till handling, kommer du förhoppningsvis att känna dig motiverad för att sparka vanan för gott! Börja använda dessa tips direkt.

Du måste investera tid att lära dig allt du kan om Array för att uppnå framgång. Det första du behöver göra för att lyckas är att lära sig allt du kan. Applicera vad du just har lärt dig, och du ska snart uppleva framgång.Source link