Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Många rökare önskar att de kunde sluta. Att säga att du kommer att sluta är mycket lättare än att faktiskt sluta, så många människor som önskar att de kunde sluta sluta hålla fast vid denna otäcka vana. Om du är intresserad av att sluta för gott kan den här artikeln vara till hjälp för dig.

Supportgrupper

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Älskade

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att sluta.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Att ta bort påminnelserna och triggarna som gör att du vill röka kan också hjälpa dig att sluta röka. Dumpa alla dina tändare och askkoppar. Rengör ditt hem, din bil och alla dina kläder för att bli av med den här smutsiga lukten. Genom att göra det kommer du att eliminera lukten som kan ge dig begär.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Hitta andra tekniker du kan använda för att slappna av när du känner dig stressad. Meditation eller yoga är hälsosammare alternativ du bör titta på.

Byt ut en hälsosam vana som träning för din rökning. De endorfiner som släpps efter träning ökar ditt humör och blir fysiska är ett utmärkt sätt att distrahera dig själv när du längtar efter en cigarett. När du slutar röka förändras din kroppsomsättning, vilket kan få dig att gå ner i vikt. Träning kan dock hjälpa dig att undvika detta problem.

Sluta röka

Tips! Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta förknippas med rökstopp.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Om du tillämpar det du läser i den här artikeln kommer du att kunna sluta röka relativt enkelt.Source link