Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Även om riskerna med rökning är kända kämpar många människor för att bryta sin vana. Om detta gäller dig kan informationen som presenteras här vara till nytta. Använd några idéer som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIPS! Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Älskade Ones

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Försök aldrig att sluta röka själv. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du förtjänar ett liv utan kemiskt beroende. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Du kommer att belönas med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.Source link