Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Det finns miljoner människor som vill stanna sina rökvanor. Rökning är inte bra för rökarens hälsa och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Så läs igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du snubblar ut ur den djupa transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du hitta något annat att göra med dina händer eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett . Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull .

Om du röker inuti ditt vardagsrum, var noga med att städa ditt hem grundligt, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Tips! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Tänk bara på att du måste vara stark och lägga tonvikten på att vara frisk för dig själv och för de människor du älskar. Använd tipsen här för att slutligen hjälpa dig att sluta.

Många människor söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Genomför nu de råd du just har läst.Source link