Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men massor av människor är fortfarande vanligt upplysta. Men det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. De flesta människor som försöker sluta brukar sluta misslyckas. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för några tidiga råd som hjälper dig att övervinna din missbruk.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Support Group

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Tips! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Sluta rökaSource link