Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starka. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer ge dig den boost du behöver för att flytta.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att slutföra med framgång.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt den svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det betyder att du inte kommer att ha något fysiskt trauma från att motstå de begärna.

Som du är medveten är att ge upp cigaretter är en väg som inte behöver vara svårt att resa. Om du använder det du har lärt dig här, ger du dig en mycket bättre chans att lyckas. Din snabba framgång kan förvåna dig!

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.Source link